Workshop i American Tribal Style® 25. mars 2012

Premiere! Nye bevegelser
Jordnær og elegant, men også kreativ og leken. Det er ord som beskriver American Tribal Style® dans. Fra de suggererende og magiske sakte bevegelsene til de dramatiske og eksplosive raske trinnene. Vi utforsker denne energifylte, multikulturelle dansen som er en av verdens raskest voksende dansestiler.

ATS® er et dansespråk som “snakkes” på alle kontinenter, og personer som aldri har møtt hverandre tidligere kan danse sømløst sammen fra første strofe. På dette kurset skal vi utforske nyutviklede dansetrinn med fokus på en åpen kroppsholdning, vakre overganger og flyt.

Vi går grundig gjennom de nye trinnene, først fotarbeid og hofter før vi legger til myke armer og hender. Vi utforsker hvordan vi kan bruke energiflyten for å oppnå et rent og uanstrengt danseuttrykk.  Alle trinnene egner seg meget godt til solodans, men det er når man danser sammen i gruppe at spontaniteten og dynamikken som kjennetegner dansen kommer til sin rett. Så vi setter sammen trinnene og bruker dem i en non-verbal dansedialog mellom to og tre personer som danser sammen.

Du kommer til å gå fra dette kurset med flere inspirerende trinn til ditt repertoar og kunnskap om hvordan du kan improvisere fram en dans sammen med andre ved å bruke enkle tegn.

  • Tid: søndag 25. mars kl. 10-12
  • Instruktør: Jorunn Sjølli, FCBD® Sister Studio
  • Åpent nivå

Disse workshoppene er eksklusive og intime med et begrenset antall deltakere for å gi så tett oppfølging som mulig. Blir de fulltegnet, vil vi tilby å sette dem opp igjen ved en senere anledning.

  • Priser: En workshop kr. 250,-, to workshops kr. 450,-
  • Påmelding: mail@otbs.no / tlf. 41 44 50 55
  • Sted: Studio Orient, Arbeidergata 4, Oslo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s