Workshop i Tribal Fusion 25. mars 2012

Sakte dans med stor SSSSS
Slangeaktig, sensuell, sterk og skulpturell. Dette er ord som beskriver sakte Tribal Fusion dans. Fra det skjøre og vakre til det sterke og intense. Vi utforsker dynamikken i en av verdens mest feminine dansestiler.

På dette kurset blir det ingen lange, kompliserte koreografier, bare korte kombinasjoner som drilles med fokus på musikalitet og utførelse.

Etter en kort gjennomgang av sentrale teknikk-øvelser, setter vi bevegelsene sammen til sekvenser som kombinerer skulpturelle positurer med elegante overganger og isolasjoner i ekte Tribal Fusion stil. Enkle improvisasjons-øvelser inspirert av Tribal Fusion innovatøren Mira Betz, vil aktivisere din kreativitet og oppmuntre deg til å integrere pusten i bevegelsene.

Du kommer til å gå fra dette kurset med mer raffinert teknikk, økt kroppsbevissthet og flere nye kombinasjoner i ditt repertoar.

Anbefalte forkunnskaper: noe erfaring innen magedans, ATS eller Tribal Fusion

Denne workshoppen er eksklusiv og intim med et begrenset antall deltakere for å gi så tett oppfølging som mulig. Blir den fulltegnet, vil vi tilby å sette den opp igjen ved en senere anledning.

  • Tid: søndag 25. mars kl. 12:30-14:30
  • Instruktør: Miriam Gjerstad
  • Anbefalte forkunnskaper: noe erfaring innen magedans, ATS eller Tribal Fusion

Disse workshoppene er eksklusive og intime med et begrenset antall deltakere for å gi så tett oppfølging som mulig. Blir de fulltegnet, vil vi tilby å sette dem opp igjen ved en senere anledning.

  • Priser: En workshop kr. 250,-, to workshops kr. 450,-
  • Påmelding: mail@otbs.no / tlf. 41 44 50 55
  • Sted: Studio Orient, Arbeidergata 4, Oslo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s