♠♠♠ Chaos descends…. Divine Chaos, that is ♠♠♠

Shannon, en av grunnleggerne av Divine Chaos Tribal, gjester OTBS med to av sine workshops. Med teknikk, kombinasjoner, spennende skjørt-triks, varierte formasjoner og kreative måter å bytte leder på, gir hun oss innsikt i mangfoldet innen Tribal-dans i USA. Merk at undervisningen skjer på engelsk.

  • Price:  kr. 250,- for one workshop, kr. 450,- for two
  • Contact: miriam@otbs.no
  • Place: Studio Orient, Arbeidergata 4, Oslo

Workshop 1: Tribal Skirt

  • Time: Sunday 17. June 14:00-16:00
  • Instructor: Shannon
  • Level: beginner through advanced

Ever wondered what to do with that fabulous 25-yard skirt you have in your closet?

Well, here’s your chance to turn it into one of your best dance props! Get ready to swish, swoop and be sassy with DC Tribal’s unique Improvisational Skirt Combos! Suitable for all, skirt technique can offer a fun way to liven up your dance. This class includes steps and combinations designed to fit any style with layered movements, spins and beautiful lines to emphasize grace and precision. 25-yard skirts are recommended. A general understanding of Improvisational dance is recommended for this class, but otherwise, beginners through advanced are welcome.  All dance levels & styles welcome!

Norsk: Tribal Skjørt

Har du noen gang lurt på hva du skal gjøre med det flotte 25-yard skjørtet du har i skapet?

Nå har du sjansen til å forvandle den til en av dine beste danserekvisitter! Få fart i  foldene med DC Tribals unike, improviserte skjørtkombinasjoner! Skjørtteknikk passer for alle og kan friske opp dansen din på en morsom måte. Denne klassen inkluderer steg og kombinasjoner tilpasset enhver stilart. Sammensatte bevegelser, snurring og vakre linjer understreker eleganse og presisjon. En generell forståelse av improvisert dans er anbefalt for dette kurset, ellers er det åpent for begynnere til avanserte dansere. Dansere på alle nivåer og fra alle stilarter er velkommen!


Workshop 2: DC Tribal Combinations

  • Time: Sunday 17. June 16:30-18:30
  • Instructor: Shannon
  • Level: intermediate

Divine Chaos is known for their layered fast & funky combos! With emphasis on technique and sass, this workshop will expand your dance vocabulary as Divine Chaos introduces a series of  new Tribal Fusion movements that will focus on spinning and traveling steps layered with attitude to deliver an edgy yet graceful performance!

This workshop invites you to take your Tribal Dance to new heights and is designed for intermediate tribal dancers. As a sub focus, this workshop will incorporate innovative lead changes and a variety of formations. We will work with both slow and fast repertoires. Come, feel the power as these sassy tribal fusion combos are great for everyone!

Norsk: DC Tribal Kombinasjoner

Divine Chaos er kjent for funky kombinasjoner i høyt tempo! Med fokus på teknikk og lekenhet introduserer Divine Chaos deg for en rekke nye Tribal Fusion bevegelser der snurring og trinnkombinasjoner over gulvet er sentrale elementer. På toppen av det hele jobbes det med eleganse og det sterke uttrykket som er karakteristisk for Tribal.

I denne litt øvet klassen blir du utfordret til å løfte din Tribal-dans til nye høyder. Nyskapende måter å bytte leder på og et utvalg av formasjoner undervises også som et underordnet tema. Vi vil jobbe med både raske og sakte repertoarer. Bli med å utforske styrken og lekenheten i disse allsidige tribal fusion kombinasjonene!

Photo: Lee Corkett

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s