Introduction to Tribal Fusion basics

Weekly class starting up Monday September 3rd 2012: Do you want to try Tribal Fusion? This 4 week course provides an introduction to the strange and wonderful world of Tribal.

Appropriate for the inexperienced beginner and as a thorough review for the somewhat experienced dancer. You will learn the most fundamental movements that the dance style known as Tribal Fusion builds on. Towards the end of the course, we will learn a short combination utilising the movements we have learned. The focus will be on demystifying the isolated movements, increasing body awareness and having fun!

  • Time: Mondays 18:45-19:45
  • Dates: September 3rd, 10th, 17th and 24th
  • All levels welcome
  • Fee: 450,- (drop in: 150,-)
  • Location: Studio Orient, Arbeidergata 4, Oslo
  • Instructor: Miriam Embla

Register for the workshop here

Introduksjon til Tribal Fusion

4-ukerskurs starter mandag 3. september 2012: Har du lyst til å prøve Tribal Fusion? Dette 4-ukers kurset er en introduksjon til Tribal-dansens forunderlige verden og passer ypperlig for deg som aldri har danset før, samt for deg som vil friske opp grunnteknikken.

Her lærer du de mest grunnleggende «byggesteinene» i den finurlige Tribal Fusion-stilen. Mot slutten av kurset settes bevegelsene sammen til en kort kombinasjon. Fokus vil være på å avmystifisere de isolerte bevegelsene, øke kroppsbevisstheten og ha det gøy!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s