October Tribal Fusion classes

The month of October features an accessible drills class and a challenging but fun choreography class. intermediate to advanced students may benefit from taking both as the technique covered in the first class will be used in the choregraphy!

I oktober kan du velge mellom en tilgjengelig teknikk-time eller en utfordrende koreografi-time, eller hvorfor ikke begge? Teknikken som drilles i den første timen blir tatt i bruk i koreografien.


Tribal Fusion Open technique

Here is your chance to drill technique without having to worry about what the next move is! It takes many repetitions to ingrain movements into the muscle memory, this 4 week course will take you a bit closer. In this class, the most fundamental isolations are drilled at a pace that is adjusted to the general level of the students.

 • Time: Mondays 17:30-18:30
 • Dates: October 8th, 15th, 22nd and 29th
 • All levels welcome
 • Fee: 450,- (drop in: 150,-)
 • Location: Studio Orient, Arbeidergata 4, Oslo
 • Instructor: Miriam Embla

Åpen teknikk

Her får du anledning til å terpe på teknikk uten å måtte tenke på hva neste trinn er! Mange repetisjoner må til før en bevegelse sitter ordentlig i den muskulære hukommelsen, dette 4 ukers kurset vil ta deg et godt stykke på vei. De mest grunnleggende isolasjonene drilles i et tempo som tilpasses nivået på elevene.


Tribal Fusion choreography to Habibi Min Zaman by Balkan Beat Box

Learn a Tribal Fusion choreography to a funky feel-good song which you are free to make your own and perform as you wish. The look is feminine yet full of attitude. Shoulder-accents, shimmies and playfullness abound in this dance. Taking oneself too seriously is stricktly forbidden!

 • Time: Mondays 18:45-19:45
 • Dates: October 8th, 15th, 22nd and 29th
 • Intermediate/advanced
 • Fee: 450,-
 • Location: Studio Orient, Arbeidergata 4, Oslo
 • Instructor: Miriam Embla

Koreografi til Habibi Min Zaman av Balkan Beat Box

Lær en fiks ferdig Tribal Fusion koreografi til en funky glad-låt som du står fritt til å gjøre til din egen og opptre med om du så ønsker. Utrykket er feminint men fullt av attitude. Dansen er preget av skulder-aksenter, shimmies og lekenhet. Her er det strengt forbudt å ta seg selv for alvorlig!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s