November Tribal Fusion classes

The month of November features an accessible beginners class and a challenging but fun layering class. Intermediate students may benefit from taking both!

I november kan du velge mellom et nybegynnerkurs i Tribal Fusion og en litt mer utfordrende layering-time, eller hvorfor ikke begge?


Introduction to Tribal Fusion basics

Do you want to try Tribal Fusion?

This 4 week course provides an introduction to the strange and wonderful world of Tribal. Appropriate for the inexperienced beginner and as a thorough review for the somewhat experienced dancer. You will learn the most fundamental movements that the dance style known as Tribal Fusion builds on. Towards the end of the course, we will learn a short combination utilising the movements we have learned. The focus will be on demystifying the isolated movements, increasing body awareness and having fun!

 • Time: Mondays 17:30-18:30
 • Dates: November 12th, 19th, 26th and December 3rd
 • All levels welcome
 • Fee: 450,- (drop in: 150,-)
 • Location: Studio Orient, Arbeidergata 4, Oslo
 • Instructor: Miriam Embla

Register for the workshop here

Introduksjon til Tribal Fusion
Har du lyst til å prøve Tribal Fusion?
Dette 4-ukers kurset er en introduksjon til Tribal-dansens forunderlige verden og passer ypperlig for deg som aldri har danset før samt for deg som vil friske opp grunnteknikken. Her lærer du de mest grunnleggende «byggesteinene» i den finurlige Tribal Fusion-stilen. Mot slutten av kurset settes bevegelsene sammen til en kort kombinasjon. Fokus vil være på å avmystifisere de isolerte bevegelsene, øke kroppsbevisstheten og ha det gøy!


Tribal Fusion brain teasers!

This 4 week course provides an introduction to «layering», meaning doing two or more moves at once! A demanding but exciting aproach to dancing as it opens up countless possibillities for variation on even the most fundamental movement repertoire. Just for fun, we will throw in some odd meters like samai (10 beats in length), karshilama (9 beats in length) and persian (6 beats in length) and learn short combinations that demonstrate how they can be interpreted in a Tribal Fusion style.

 • Time: Mondays 18:45-19:45
 • Dates: November 12th, 19th, 26th and December 3rd
 • Intermediate
 • Fee: 450,-
 • Location: Studio Orient, Arbeidergata 4, Oslo
 • Instructor: Miriam Embla

Register for the workshop here

Tribal Fusion hjernetrim!
Her introduseres «layering» altså det å gjøre to eller flere bevegelser på en gang! En krevende men spennende måte å danse på da det åpner opp uendelig mange muligheter for variasjon på selv det mest grunnleggende bevegelsesreportoaret. For morro skyld slenger vi på noen skeive rytmer som samai (som går til 10), karshilama (som går til 9) og persisk (som går til 6) og lærer korte kombinasjoner som demonstrerer hvordan de kan tolkes i Tribal Fusion stilen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s