January/February ATS® Fundamentals & Formations

Using fun combos, this workshop will take you back to basics, focusing on the core movements and key principles of American Tribal Style® bellydance. You’ll be dancing with the others by the end of the first class!

In 8 weeks, we will drill all the basics of both slow movements and fast steps as well as group formations, zills and posture. Plus how to transition smoothly between formations and steps to add fun, flare and excitement to your dance.

Suitable for the experienced dancer wishing to revise the fundamental steps to refine and perfect their technique, and anyone newer to ATS®. All are invited to perform as a group at OTBS’ Hafla, a very informal and veeeeeery fun night of performances in the studio.

Dette kurset tar for seg de grunnleggende og klassiske ATS-bevegelsene, både raske og sakte, i spennende kombinasjoner. Du kommer til å danse med de andre allerede første kursdag!

I løpet av 8 uker går vi gjennom de grunnleggende sakte og raske bevegelsene, gruppeformasjoner, cymbaler og holdning. Også skal vi jobbe mye med å få flyt i overgangene mellom de forskjellige bevegelsene og formasjonene.

Kurset passer både for deg som har tatt flere ATS®-kurs, men som skjønner at det er vikitg å jobbe med de grunnleggende trinnene for å raffinere teknikken sin, og for deg som vil prøve ATS® for første gang. Etter kurset er alle velkommen til å opptre som en gruppe på OTBS sin Hafla, en veldig uformell og veeeeeldig morsom kveld med opptredener fra alle OTBS sine kursdeltakere og instruktører.

  • Time: Mondays 18:45-19:45 (NEW TIME)
  • Dates: 7. 14. 21. 28. januar, 4. 11. 25. februar, 4. mars
  • Level 1 ~ Åpent nivå
  • Fee: 900,- (drop in: 150,-)
  • Location: Studio Orient, Arbeidergata 4, Oslo
  • Instructor: Jorunn Sjølli a FatChanceBellyDance® Sister Studio

Register for the workshop here

Foto: Thomas Wegebrand

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s