January/February ATS® performance class

Do you want to perform with a tribal bellydance group? How do we piece together an interesting improvisational ATS® performance? In this course we are going to dance, dance, dance together as a true American Tribal Style® bellydance tribe.

By using the moves in different formations, in fading and turning the wheel, chorus work and zills, we will drill exercises that give you effective techniques to generate entertaining transitions and formations. We will work on creating a folkloric, tribal feeling by connecting strongly with the people we dance with.

The concept of ‘Powerful Presence’ will be explored. We’ll look at what makes us strong and graceful in our slow presentation, and on what makes us look regal and weightless in our fast presentation. All students are invited to perform as a group at OTBS’ Hafla, a very informal and veeeeeery fun night of performances in the studio.

Har du lyst til å danse i en tribal bellydance-gruppe? På dette kurset skal vi Danse Sammen med stor D og stor S, som en vaskeekte tribal-dansegruppe.

Vi skal utforske ulike trinn i forskjellige formasjoner og drille overganger og flyt. Hovedfokuset vil være å skape et genuint folkloreuttrykk og jobbe fram fellesskapsfølelsen i dansen.

Vi skal også utforske hvordan vi skal oppnå “Powerful Presence” ved å se nærmere på hvilke detaljer som er med på å få oss til å fremstå som både sterke og elegante. På siste kursdag er alle velkommen til å opptre som en gruppe på OTBS sin Hafla, en veldig uformell og veeeeeldig morsom kveld med opptredener fra alle OTBS sine kursdeltakere og instruktører.

  • Time: Thursdays 19:30-20:30
  • Dates: 10. 17. 24. 31. januar, 7. 14. 21. 28. februar
  • Level 3 ~ Øvet
  • Fee: 900,-
  • Location: Studio Orient, Arbeidergata 4, Oslo
  • Instructor: Jorunn Sjølli, a FatChanceBellyDance® Sister Studio

Register for the workshop here

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s