Siste dans før sommeren

OPPDATERT Sommerferien nærmer seg for mange, men det er fremdeles mulig å få med seg et dansekurs eller to hos OTBS. Enten du er ny og vil lære grunnleggende tribal magedans, vil fortsette å utvikle din ATS eller få litt flamenco-futt inn i magedansen din, har vi noe for deg!

jorunn-sjolli-oslo-tribal-bellydance-schoolATS magedans – grunnlaget

Kursoppstart 7. mai kl. 18-19

På dette 5-ukeskurset med Jorunn lærer du å danse de grunnleggende dansetrinnene, både de suggererende sakte og de energiske raske, fra American Tribal Style® magedans-repertoaret. Du vil få en smakebit på hvordan vi kan improvisere i en gruppe, samt hvordan “turning the wheel” og ‘flock of birds” fungerer. Vi introduserer fingercymbaler og jobber med danseholdningen vår. Perfekt for nybegynnere og for dere som ønsker repetisjon for å bli enda tryggere på å danse improvisert. More info/English


ATS magedans – improvisert koreografi

Kursoppstart 7. mai kl. 19-20

På dette 5-ukerskurset med Jorunn trenger vi dypt inn i ATS-teknikken med avanserte variasjoner, trinn som tar deg over gulvet, snurreøvelser, krevende, men vakre armposisjoner og hvordan vi får kontroll på ansiktet vårt når i danser. Vi jobber sammen i ulike formasjoner med å skape improviserte koreografier hvor vi benytter oss av hele spekteret av ATS-bevegelser. Vi jobber også med fingercymbaler, danseholdning og “powerful presence”. More info/English


miriam-embla-oslo-tribal-bellydance-schoolIntroduksjon til Tribal magedans

Kursoppstart 8. mai kl. 18-19

Dette 5-ukers kurset med Miriam gir en introduksjon til de mest grunleggende bevegelsene i Tribal magedans. Hver time begynner med en kort oppvarming etterfulgt av lettfattelig forklaring av teknikk og til slutt en morsom kombinasjon hvor vi setter sammen det vi har lært og danser. More info/English


bellali-austria-oslo-tribal-bellydance-school-otbsFlamenco for magedansere

Kursoppstart 8. mai kl. 19-20:30

Dette 3-ukerskurset med Bellali fokuserer på flamenco-teknikk uten sko/stepping. Vi utforsker flamencoens kraft og energi gjennom bevegelse, kropps-perkusjon, arm-teknikk og turns. Tilstedeværelse og utstråling er sentrale temaer. Du lærer teknikk og koreografi som du står fritt til å tilpasse din egen dansestil. More info/English


Tribal Fusion teknikk & kombinasjoner

Dropin-klasser 22. mai og 12. juni kl. 19-20:30

Finpuss teknikken og utvid ditt repertoar av Tribal Fusion-bevegelser med Miriam Embla. Hver time begynner med en kort oppvarming, gjennomgang og drilling av teknikk og til slutt en morsom kombinasjon. More info/English


Alle ukeskursene holdes i dansesalen i tredje etasje hos Norsk Skuespillerinstitutt (NSKI) i Møllergata 9, rett ved Glassmagasinet. NSKI er lett tilgjengelig med offentlig transport: buss eller trikk til Stortorget, T-bane til  Stortinget eller tog til Oslo S. Vi tilbyr 25% studentrabatt på ukeskursene.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s