Sommernytt fra Tribal-fronten

God sommer alle sammen!

Vi tar sommerferie fra kurs, men det er alltids mulig å ta kontakt for en privattime. Vi er tilgjengelige store deler av sommeren for å gi deg individuell veiledning. Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Showtime!

  1. september kan du se elever og instruktører fra OTBS opptre på Al Farahs festforestilling på Pigalle på Grønnland. Vi bidrar med tribal fusion magedans og Muwashahat dans på dette varierte og fargesprakende showet. Billettsalget er allerede igang!

Rachel Brice i Trondheim

En av de store dansebegivenhetene i år finner sted i Trondheim 30. juli. Da kommer selveste Rachel Brice, en av de store pioneerene inne tribal fusion magedans, til Olavfest dagene og opptrer med det legandariske bandet Taraf De Haidouks. Les mer her. Ps: selv om nettsiden ikke nevner med ett ord at Rachel Brice danser med bandet, gjør hun altså det. Lover!

Nye kurs begynner i slutten av august. Mer informasjon om disse kommer under weekly classes.

 kristine-adams-oslo-tribal-bellydance-fest-2014

Fortsatt god sommer!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s