Høstdans

Etter en lang sommer ser vi fram til å ønske nye og kjente dansere velkommen til en litt utvidet timeplan. Nytt av semesteret er at noen av kursene har flyttet til nye studioer. Vi gleder oss til en ny dansehøst!

Miriam Embla OTBSGrunnleggende Tribal Fusion magedans

Oppstart mandag 25. august kl 19:00-20:30

Tribal Fusion er en modrne tolkning av en gammel kunstform. På dette 5-uker kurset lærer vi flere grunnleggende isolerte bevegelser av skuldre, brystkasse, mage og hofter som så blir satt sammen til en kort kombinasjon i Tribal Fusion stil. Les mer/English

Jorunn Sjølli OTBS

Grunnleggende ATS magedans

Oppstart tirsdag 26. august kl 17:30-18:30

Lær American Tribal Style® magedans. På dette 5-ukeskurset får du en innføring i dansevokabularet til American Tribal Style®. Lær de grunnleggende dansetrinnene, både de suggererende sakte og de energiske raske, og hvordan vi kan improvisere i en gruppe. Les mer/English

Jorunn Sjølli OTBS

Klassisk ATS magedans

Oppstart onsdag 27. august kl 18:00-19:00

Dette 5 ukerskurset gir deg flere morsomme American Tribal Style® bellydance trinn og kombinasjoner fra FatChanceBellyDance®. Vi skal fordype oss i Classic ATS-bevegelser som “Double Bump“, “Camel Walk“, “Arabic Hip Twist”, samt nivåer, formasjoner og cymbaler. Les mer/English

Jorunn Sjølli OTBS

Moderne ATS magedans

Oppstart onsdag 27. august kl 19:00-20:00

Dette 5 ukerskurset gir deg avanserte American Tribal Style® bellydance trinn og kombinasjoner fra FatChanceBellyDance®. Vi skal fordype oss i Modern ATS-bevegelser, f.eks.“Barrel Turn“, “Box Step“, “Arabic Do-Si-Do“, samt snurrer, nivåer og formasjoner. Les mer/English

Bellali Austria

Flamenco for magedansere

Oppstart onsdag 10. september kl 19:30-20:30

Dette 11-ukers kurset fokuserer på flamenco-teknikk uten sko/stepping (med opphold i høstferien 1. oktober). Vi utforsker flamencoens kraft og energi gjennom bevegelse, kropps-perkusjon, arm-teknikk og turns. Tilstedeværelse og utstråling er sentrale temaer. Les mer/English

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s