ATS kursoppstart onsdag 4. februar

Etter en lang midtvinterspause starter vi endelig opp to kurs i American Tribal Style® magedans. Har du ikke danset ATS før eller trenger du en oppfriskning, er du hjertelig velkommen på gratis prøvetime onsdag 4. februar kl. 17:30.

Kurs 1: Grunnleggende ATS magedans
Oppstart onsdag 4. februar kl 17:30-18:30 På dette 7-ukeskurset får du en innføring i dansevokabularet til American Tribal Style®. Lær de grunnleggende dansetrinnene fra FatChanceBellyDance® og hvordan vi kan improvisere i en gruppe. Les mer/English

Kurs 2: Klassisk ATS magedans
Oppstart onsdag 4. februar kl. 19:30-20:30 Dette 7-ukerskurset gir deg flere morsomme American Tribal Style® bellydance trinn og kombinasjoner. Vi skal fordype oss i Classic ATS-bevegelser, nivåer og formasjoner. Les mer/English

ATS Homecoming
Det har ikke manglet på morsomme opplevelser og høydepunkter så langt i 2015. I januar dro ATS-instruktør Jorunn Sjølli til fødebyen for FatChanceBellyDance® og med dem American Tribal Style® bellydance, San Francisco, og deltok på den aller første ATS Homecoming. Her med blomstrete skjørt midt i en Barrel Turn i dyp konsentrasjon sammen med ATS-dansere fra hele verden.

Hauken-i-Redet 16
Lørdag 31. januar opptrådte 6 dansere fra Oslo Tribal Bellydance School med American Tribal Style® magedans på veldedighetsforestillingen Hauken-i-Redet. Noen av damene hadde ikke stått på en scene før, men det skulle man ikke tro. Det gikk kjempefint og var skikkelig moro! Forestillingen arrangeres hvert år av Tribal Troopers.

American Tribal Style bellydance
ATS er selve grunnlaget og inspirasjonskilden for alle andre former for Tribal Style Bellydance og Tribal Fusion. ATS er en revolusjonerende dansemetode som gjør det mulig for en gruppe med dansere å improvisere fram en kompleks dans og allikevel fremstå som synkrone og elegante. Om 50 år vil det skrives doktoravhandlinger og drives forskning på denne metoden og all kreativitet denne har generert.

I ATS lærer du å ta ting på sparket og gjøre det beste ut av situasjonen. Du lærer å ta danseutfordringer med et smil, å lede andre, å følge, og du vil oppleve at du må være både sterk, ydmyk og lydhør for hva andre prøver å fortelle deg kun ved å bruke kroppsspråk og tegn.

Lær American Tribal Style® magedans av Jorunn Sjølli på OTBS, Nordens aller første FatChanceBellyDance søsterstudio. Send din påmelding til jorunn@otbs.no. Velkommen på kurs!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s