Kurs med Manca Pavli i Oslo

Den internasjonale dansekunstneren Manca Pavli er stadig på turné verden rundt, hvor hun underviser og opptrer. Nå kommer hun til Norge for første gang!

Bli med oss i Oslo fredag 24. og lørdag 25. juli. Ja, vi vet det er midt i ferien, men det var da Manca hadde mulighet til å komme. Vi satser på at flere heldige magedansere har anledning til å få med seg denne helt spesielle muligheten!

På Oslo Tribal Summer School med Manca Pavli kan du velge mellom 5 workshops og 10 timer med undervisning. Kursene og spesielle tilbudspakker er tilgjengelig på Eventbrite, se beskrivelser nedenfor. Manca anbefaler alle å ta med yoga-matte, vannflaske og notatbok. Lurer du på noe? Kontakt oss på jorunn@otbs.no.

Søndag 26. juli kl. 15 blir det dans og moro på Raqs Attacks som arrangeres av Tribal Troopers. Manca deler også her av sin dans sammen med flere andre, så ikke gå glipp av sommerens heteste danseshow på Månefisken Café!

Oslo Tribal Summer School with Manca Pavli

Workshops på Oslo Tribal Summer School

Dynamiske variasjoner i ATS®

Workshop fredag 24. juli 16: 00-18: 00
Pris: 400,- (bestill på Eventbrite)
Vi jobber med de vakre, grunnleggende bevegelsene i FCBD® vokabularet og varierer med å legge til nye trinn, gruppedynamikk og duettarbeid. Manca legger vekt på sterke, flytende og elegante armer for å perfeksjonere teknikken i ATS®. Vær klar for å polere teknikken, skinne og ha det gøy! Manca tok General Skills for ATS med FatChanceBellyDance i San Francisco i januar og deler siste nytt fra The Mothership med oss! Dette kurset er egnet for nybegynnere, samt avanserte dansere som ønsker en grundig repetisjon.

Fra Tribal til Fusion – grunnsteinene i Tribal Fusion

Workshop Fredag 24 juli 18: 30-20: 30
Pris: 400,- (bestill på Eventbrite)

Vi utforsker utviklingen av Tribal med utgangspunkt i American Tribal Style og den spesielle teknikken, som er karakteristisk for Tribal. Vi starter med en intens oppvarming med yoga og teknikkdrills. Det blir lagt vekt på å forstå forskjellen mellom cabaret- og Tribal Fusion-bevegelser og -teknikk. Presise isoleringer, danseholdning og armbevegelser bli introdusert. Dette kurset er egnet for nybegynnere, samt avanserte dansere som ønsker en grundig gjennomgang av teknikk.

Tribal Fusion – kombinasjoner og lag-på-lag

Workshop lørdag 25 juli 10: 30-12: 30
Pris: 400,- (bestill på Eventbrite)

Her introduserer vi Suhaila Salimpour-teknikk for magedans. Dette er kjernen i teknikken for hvordan vi kan legge på flere bevegelser samtidig, såkalt ‘layering’. Layering er en revolusjonerende tilnærming som vil endre måten du ser på magedansebevegelser. Presisjon og å leke med forskjellig timing og rytmer er en fin måte å utvide repertoaret på, presse grenser og ha det gøy. Vi vil dekke ulike Tribal Fusion-kombinasjoner som du kan bruke videre i din improvisasjon eller koreografi. Kurset er best egnet for de med minst 1-2 års erfaring med magedans.

Elegant? Ja takk!

Workshop lørdag 25 juli 13: 00-15: 00
Pris: 400,- (bestill på Eventbrite)

Fordyp deg i musikken og oppdag den elegante og myke delen av Tribal Fusion. Kurset fokuserer på elegante bevegelser, og spesielt på armer og vakre positurer. Dessuten vil vi dekke ‘backbends’ og utvalgte langsomme bevegelser som er typisk for Tribal-stiliseringen. Vi vil dekke korte kombinasjoner som du kan bruke videre i din improvisasjon eller koreografi. Kurset er best egnet for de med minst 1-2 års erfaring med magedans.

Tribal travels – bevegelse over gulvet og spins

Workshop lørdag 25 juli 15: 30-17: 30
Pris: 400,- (bestill på Eventbrite)

Vi jobber med å sette sammen dans og forflytning over gulvet med isolasjoner og flytende bevegelser. Å bruke gulvet vil utvide repertoaret ditt og gi deg mer frihet. Vi vil også arbeide med vendinger og spins, med fokus på riktig utførelse, teknikk og kraft. Sammen lager vi noen kombinasjoner som du kan ta med hjem for å jobbe videre med, eller bruke i en koreografi. Kurset er best egnet for de med minst 1-2 års erfaring med magedans.

Spesielle pakketilbud (begrenset antall)

Oslo Tribal Summer School helgepakke

Kjøpe alle fredag- og lørdagkursene med Manca Pavli, få ett gratis.
Pakkepris: 1.600,- (bestill på Eventbrite)

Fredag 24 juli 16: 00-18: 00: Dynamiske variasjoner i ATS®
Fredag 24 juli 18: 30-20: 30: Fra Tribal til Fusion – grunnsteinene i Tribal Fusion
Lørdag 25 juli 10: 30-12: 30: Tribal Fusion – kombinasjoner og lag-på-lag
Lørdag 25 juli 13: 00-15: 00: Elegant? Ja takk!
Lørdag 25 juli 15: 30-17: 30: Tribal travels – bevegelse over gulvet og spins

Oslo Tribal Summer School fredagpakke

Kjøpe alle fredagkursene med Manca Pavli, får kr. 100,- i rabatt.
Pakkepris: 700,- (bestill på Eventbrite)
Fredag 24 juli 16: 00-18: 00: Dynamiske variasjoner i ATS®
Fredag 24 juli 18: 30-20: 30: Fra Tribal til Fusion – grunnsteinene i Tribal Fusion

Oslo Tribal Summer School lørdagpakke

Kjøpe alle lørdagkursene med Manca Pavli, får kr. 200,- i rabatt.
Pakkepris: 1.000,- (bestill på Eventbrite)
Lørdag 25 juli 10: 30-12: 30: Tribal Fusion – kombinasjoner og lag-på-lag
Lørdag 25 juli 13: 00-15: 00: Elegant? Ja takk!
Lørdag 25 juli 15: 30-17: 30: Tribal travels – bevegelse over gulvet og spins

Manca Pavli workshop

Om Manca Pavli

Gjennom flere år har Manca vært assistenten til RACHEL BRICE på den årlige Belly Dance Yoga Retreat. Manca nevner selv Rachel som den viktigste innflytelskilden for egen undervisningsteknikk og dansestil. Manca har bodd i San Francisco over lengre perioder,  for å trene med de beste innen Tribal Style magedans. Hun er sertifisert i SUHAILA SALIMPOUR Level 2.

I 2015 tok Manca også General Skills for ATS, både Classic og Modern, med CAROLENA NERICCIO-BOHLMAN, grunnleggeren av FatChanceBellyDance®.

Høsten 2009 jobbet hun som gjestedanser i  Bellydance Superstars på deres turné i England, Frankrike og Marokko.

Manca er kunstnerisk leder og koreograf for Amaya Dance Company som sist turnerte rundt om i Europa med forestillingen Infusion Project.

Hun har basen sin i Ljubljana, Slovenia, der hun også driver sin egen danseskole. Sjekk gjerne ut Facebook-siden hennes.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s