En høst full av dansenyheter

Denne høsten har vi gleden av å introdusere to nye instruktører hos Oslo Tribal Bellydance School, Aurora og Ville. Sammen med Vibeke, Miriam og Jorunn kan vi nå presentere det mest varierte kursprogrammet i OTBS sin snart seksårige historie. På denne siden kan du lese mer om oss.

Ukentlige klasser i American Tribal Style magedans, klassisk magedans og pilates, gir inspirasjon, glede og overskudd. Vi har tro på at variert trening på tvers av stilarter og treningsformer fører til god teknikk og masse danseglede. Meld deg på kursene allerede nå så kan du glede deg resten av sommeren til en lærerik høst.  Vi tilbyr 25% studentrabatt på ukeskursene i dans.

Miriam Embla planlegger noen saftige helgeworkshops til dere. Mer info om disse kommer senere på sommeren. Har dere noen ønsker? Skriv til oss på Facebook-siden vår. Vi kan ikke annet enn å se fram til en spennende kurshøst (selv om vi ikke på noen måte vil at sommeren skal ta slutt). Dette er hva vi gleder oss til:

Ville og Jorunn Oslo Tribal Bellydance School

ATS® DANCE FUNDAMENTALS

Starting up Tuesday 25th of August: Getting Started – Level 1: ATS® Dance Fundamentals, Drill It! and Dance It! In this on-going class series, you’ll learn the basic system of ATS® bellydance in a fun and supportive environment. Dance Fundamentals will have you dancing in your very first class! [Les mer…]

Aurora Oslo Tribal Bellydance School

BELLYDANCE FOR BEGINNERS

Starting up Tuesday 25th of August: Magedans for nybegynnere del 1. Velkommen til en introduksjon til orientalsk dans også kalt magedans! Deltagerne blir kjent med de grunnleggende bevegelsene og prøver ut teknikken som skal til for å få til de karakteristiske isolasjonene. [Les mer…]

Aurora Oslo Tribal Bellydance School

SOFT & SHARP

Starting up Tuesday 25th of August: Soft & Sharp – teknikktrening for litt øvet. Dette er en dansetreningsklasse for de som har danset magedans eller en dansestil med lignende bevegelsesrepertoar før. Vi jobber med repetisjoner og kombinasjoner i varierende tempo, hvor målet er mest mulig dans. [Les mer…]

Pilates med Vibeke Oslo Tribal Bellydance School

PILATES MAT EXERCISE

Oppstart onsdag 26. august. For deg som har lyst til å trene pilates i en liten gruppe, og i et hyggelig og uformelt miljø. Pilates er styrke- og bevegelighetstrening for kropp og sinn som passer alle aldre. Vi jobber med hele kroppen, men har spesielt på stabilitet, kjernemuskler og bevegelighet. [Les mer…]

Ville og Jorunn Oslo Tribal Bellydance School

ATS® TRIBAL COMBINATIONS

Starting up Wednesday 26th of August: The Next Step – Level 2: ATS® Tribal Combinations. Expand your ATS® vocabulary and learn how to build dance combinations. Learn a new step each week and challenge yourself with teacher-guided combinations in duet, trio and quartet formations. [Les mer…]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s