Helgekurs i tribal fusion og forestilling i helgen!

Vi går nok en spennende danse-helg i møte med introduksjonskurs i Tribal Fusion magedans og årets siste Raqs Attacks!
miriam-embla-oslo-tribal-bellydance-school

Introduksjon til Tribal Fusion

Lørdag 12. september kl. 13:00-15:00.

En smakebit på Tribal Fusion for nybegynnere og de som vil repetere det grunnleggende. Vi jobber med isolerte bevegelser av brystkasse og hofter og grunnleggende trinn som vi setter sammen til en kombinasjon/kort koreografi. Det blir smooth og sensuelt i klassisk tribal fusion stil!  Les mer/English

facebook event

Raqs Attacks!

Tribal Troopers månedlige danseforestilling går av stabelen for siste gang i år. Showet åpnes av Chantelle fra Portugal som har levd og studert dans i India i flere år. I tillegg ser du dansere fra Oslo Tribal & Bellydance School og andre lokale dansere. Forestillingen er gratis og passer for hele familien. Den finner sted i naturskjønne omgivelser på Månefisken ved Akerselva, starter kl 15 og varer i ca en time. Les mer på facebook

Chantelle Foto Luis Conde

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s