ATS på Because I am a girl – Kunstutstilling

Oslo Tribal Bellydance School - Jorunn, Vibeke og Aurora
Jorunn, Vibeke og Aurora gleder seg til å danse American Tribal Style® bellydance på åpningen av Because I am a Girl – Kunstutstilling lørdag 10. oktober på Det norske teatret. Arrangementet er åpent for alle, starter kl. 14 og varer ca. en time.

I forbindelse med denne utstillingen har alle bidragsyterne skrevet hvert sitt manifest. Dette er vårt: «American Tribal Style magedans er en improvisert, multikulturell gruppedans med røtter i arabisk dans, flamenco og indisk dans. Dette er som en jam session, bare med dans, og energien mellom danserne er til å ta og føle på. Kommunikasjon og samarbeid – hjelpe hverandre hvis noen står fast og heie på hverandre når vi får det til – det er dette dansen er i praksis. Dette kan fint sees i en større sammenheng og være et bilde på hvordan vi alle kan være med på å gjøre en forskjell for verdens jenter. Vi ønsker at alle jenter skal behandles som likeverdige mennesker – at de er trygge, får brukt sitt potensiale og har det godt.»

Les mer om det viktige formålet, samt kunstnernes manifest på utstillingens Facebook-event

Foto: Andreas Ulvo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s