Nye ukeskurs og en skummel hafla

Andre kursrunde denne høsten nærmer hos Oslo Tribal & Bellydance School. Det blir trening til skummel musikk noen uker framover, for fredag 30. oktober blir det Halloween Hafla i høstmørket.. mer om det nedenfor. Husk at vi tilbyr 25% studentrabatt på ukeskursene i dans mot fremvisning av studentbevis. Bli med!

Oslo Tribal & Bellydance School Halloween Hafla

TIRSDAGSKURS STARTER 20. OKTOBER

ATS® DANCE FUNDAMENTALS
Tirsdager kl. 17:30-18:45
Instruktører annenhver gang er Jorunn Sjølli og Ville Nedberg
I disse timene lærer vi de grunnleggende bevegelsene i ATS® på en morsom og underholdene måte. I Dance Fundamentals står dansing i fokus fra første stund. Her får du American Tribal Style® bellydance slik den ble utviklet av FatChanceBellyDance.. [Les mer]

BELLYDANCE FOR BEGINNERS
Tirsdager kl. 19-20
Instruktør er Aurora
Magedans for nybegynnere – vi fortsetter vår introduksjon til orientalsk dans også kalt magedans! Det er mulig å bli med på kurset uten å ha tatt høstens første kurs. Deltagerne jobber videre med et utvalg av de grunnleggende bevegelsene og isolasjonsteknikk.. [Les mer]

SOFT & SHARP
Tirsdager kl. 20-21
Instruktør er Aurora
Dette er en dansetreningsklasse for de som har danset magedans eller en dansestil med lignende bevegelsesrepertoar før. Vi jobber med repetisjoner av teknikkøvelser og kombinasjoner i varierende tempo. Fokuset er på å styrke muskulatur, øke bevegelighet, og gi et godt treningsutbytte og bevegelsesglede. Vær klar for en feelgood treningsøkt!!.. [Les mer…]

ONSDAGSKURS STARTER 21. OKTOBER

PILATES PÅ MATTE
Onsdager kl. 17:30-18:30
Instruktør er Vibeke Vesterhagen
Pilates er styrke- og bevegelighetstrening for kropp og sinn som passer alle aldre. Vi jobber kontrollert med kvalitet i hver øvelse, og bruker pusten som hjelpemiddel. Pilates er fint for dansere, fordi treningsmetoden fokuserer på styrke og stabilitet, fleksibilitet og holdning – nettopp det vi trenger for å kunne gå fra å være en habil danser, til å bli – eller forbli – en skikkelig god danser!.. [Les mer]

ATS® TRIBAL COMBINATIONS
Onsdager kl. 18:45-20
Instruktører annenhver gang er Jorunn Sjølli og Ville Nedberg
Utvid ATS® vokabularet og lær å sette sammen dansekombinasjoner. Lær et nytt trinn hver uke, og utfordre deg selv med duo-, trio- og kvartettkombinasjoner. Her får du American Tribal Style® bellydance slik den ble utviklet av FatChanceBellyDance.. [Les mer]

HALLOWEEN HAFLA
Fredag 30. oktober kl. 19:30 inviterer Oslo Tribal & Bellydance School til en skremmende og uformell Halloween Hafla som er åpen for venner, familie og bekjente. Det blir både knask, knep og drikke, så ta med 50,- til spleisekassa.
Har du noe du vil bidra med på scenen? Ta kontakt med oss på mail@otbs.no. Vi er åpne for alle skumle stilarter og fæle uttrykk. Vi stemmer over beste kostyme som vinner en overraskelse!

Velkommen på ukeskurs i Klassisk magedans, Amercian Tribal Style magedans og Pilates hos OTBS!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s