Tribal Fusion Performance Project

Vil du stå på scenen og opptre med en original tribal fusion koreogafi? Vil du være med å utvikle koreografien i samarbeid med koreografen?

Denne vinteren setter jeg, Miriam Embla, opp en serie kurs som leder til en opptreden på  Hauken i Redet 17, 30. januar 2016.

Ofte består gruppekoreografier av en rekke dansere som danser synkront. Jeg vil gjøre noe mer med denne koreografien. Heller enn å jobbe på en “tradisjonell” måte og bare lære deltakerne en ferdig koreografi, vil jeg involvere dem i prosessen. Dette innebærer workshops med  improvisasjonsøvelser og individuelle oppgaver som stimulerer til kreativitet og utvikling av sekvenser, bevegelser og tablåer som jeg deretter vil bruke som “råmateriale” til koreografien. Innstuderingen av koreografien vil skje i løpet av  januar.

Min visjon er en teatralsk og spennende koreografi hvor tribal fusion magedans møter urbane og moderne danseformer til ett uttrykk. Tematisk dreier det seg om menneskets forhold til naturen og betingelsene moderniteten setter for menneskets  utfoldelse.

Selv om prosjektet allerede er igang, er det fortsatt mulig å bli med. Les om kursene i januar her.

Sangen vi jobber med er Earth Intruders av Bjørk.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s