Mer dans for pengene med OTBS

Vi hos OTBS vil at du som er kursdeltaker skal få mest mulig dans for pengene. Vi introduserer derfor en ny rabattordning for våre ukeskurs i dans i tillegg til vår faste studentrabatt. Rabattene omfatter ikke helgekurs i dans.

Semesterrabatt
For våre dedikerte kursdeltakere som ikke er studenter, ønsker vi å tilby en fleksibel og enkel ordning som følger hvert semester. Du kan for eksempel melde deg på to eller flere kurs i uken, eller ett kurs med oppstart i første del av semesteret og ett med oppstart i andre del av semesteret for å få rabatt.

10% rabatt når du tar 2 dansekurs

20% rabatt når du tar 3 eller flere dansekurs

Vilkår: Semesterrabatt gjelder for ett semester av gangen, det vil si at rabatten nå gjelder for alle dansekurs i vårsemesteret 2017 som går fra januar til juni. Kursene må betales i sin helhet innen 3 uker etter kursoppstart for at semesterrabatten skal være gyldig. Denne rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.

Studentrabatt
Alle studenter får studentrabatt på våre ukentlige dansekurs.

25% studentrabatt på alle dansekurs

Vilkår: Husk å opplyse om du er student ved påmelding, og ta med gyldig studiebevis ved første oppmøte. Denne rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s