Nye ukeskurs og workshops etter vinterferien

Andre kursrunde denne våren nærmer hos Oslo Tribal & Bellydance School. Vi håper alle har hatt en strålende vinterferie, uansett om man har feriert eller ikke, og er klare til å danse igjen!

Husk at vi tilbyr 25% studentrabatt på ukeskursene i dans mot fremvisning av studentbevis, samt 10-20% mengderabatt for trofaste kursdeltakere hvis du ønsker å gå på flere kurs hos OTBS.

Photo © Andreas Ulvo

TIRSDAGSKURS STARTER 1. MARS

ATS® LEVEL 1
Tirsdager kl. 17:30-18:45
Instruktør er Ville Nedberg
I disse timene lærer vi de grunnleggende bevegelsene i ATS® på en morsom og underholdene måte. I Dance Fundamentals står dansing i fokus fra første stund. Her får du American Tribal Style® bellydance slik den ble utviklet av FatChanceBellyDance.. [Les mer]

MAGEDANS LEVEL 1
Tirsdager kl. 19-20
Instruktør er Aurora
Velkommen til en introduksjon til orientalsk dans også kalt magedans! Deltagerne på dette kurset blir kjent med et utvalg grunnleggende bevegelser og prøver ut teknikken for å få til de karakteristiske isolasjonene. Vi vil i tillegg jobbe med holdning og å ta plass i rommet.. [Les mer]

KUNDALINIYOGA
Tirsdager kl. 20-21:30
Instruktør er Ville Nedberg
Kundaliniyoga er en type yoga hvor fokuset er å styrke kropp og sinn. Den kalles ofte “yogaen for bevissthet” og er et dynamisk og kraftig verktøy. Gjennom kundaliniyoga jobber vi med å aktivere bevissthet og livsenergi gjennom pust, fysiske øvelser, meditasjon og mantra.. [Les mer]

ONSDAGSKURS STARTER 2. MARS

TRIBAL FUSION LEVEL 2
Onsdager kl. 17:30-18:45
Instruktør er Miriam Embla
På dette kurset driller vi grunnleggende isolasjoner og steg med fokus på korrekt utførelse, pust og holdning. Deretter bygger vi videre på dem med mer avanserte variasjoner og høyere hastighet. Mot slutten av klassen setter vi bevegelsene sammen til en kort kombinasjon.. [Les mer]

ATS® LEVEL 2
Onsdager kl. 18:45-20
Instruktør er Jorunn Sjølli
Utvid ATS® vokabularet og lær å sette sammen dansekombinasjoner. Lær et nytt trinn hver uke, og utfordre deg selv med duo-, trio- og kvartettkombinasjoner. Her får du American Tribal Style® bellydance slik den ble utviklet av FatChanceBellyDance.. [Les mer]

MAGEDANS LEVEL 2
Onsdager kl. 20-21:15
Instruktør er Aurora
Semesterets andre kursrunde for nivå 2 byr på en kort baladykoreografi. Tyngde, styrke og selvtillit er nøkkelord for denne danserunden. Vi jobber også med seige og myke bevegelser og tydelige markeringer. Om vi får tid så vil det kanskje også bli arbeid og lek med en liten trommesolosnutt i tillegg de siste tre gangene!.. [Les mer]

Velkommen på ukeskurs i Klassisk magedans, Amercian Tribal Style magedans, Tribal Fusion magedans og Kundaliniyoga hos OTBS!

fragilite-foto-estelle-beauvais-flickr-xs

HELGEWORKSHOP 12-13. mars

TUNISISK DANS OG BALADY
Lørdag 12. mars og søndag 13. mars kl. 11-15
Nivå: Åpen klasse
Gjesteinstruktør er Saadia Souyah
Opplev baladyens tyngde og ro og den tunisiske dansens energiske bevegelser med en av Europas fremste utøvere og instruktører, Saadia Souyah! Hun vil legge vekt på to av sine spesialiteter: tunisisk dans og balady. Velkommen til workshop med arbeid i dybden med gode oppvarminger, danseimproviasjon og enkle koreografier.. [Les mer]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s