Start 2017 med dans!

Vi starter året med å tilby kurs i to magedansstiler: 2 kurs i American Tribal Style magedans med Jorunn Sjølli og 2 kurs i Tribal Fusion med Miriam Embla. Våre andre instruktører har smått og stort å henge fingrene i for øyeblikket, men kommer sterkere tilbake. Alle OTBS sine instruktører er tilgjengelig for privattimer og workshops over hele Norge hvis du ønsker å arrangere.

Vi tilbyr 25% studentrabatt på ukeskursene i dans mot fremvisning av studentbevis, samt 10-20% mengderabatt for trofaste kursdeltakere hvis du ønsker å gå på flere kurs hos OTBS.

Foto © Andreas Ulvo

TIRSDAGSKURS STARTER 10. JANUAR

ATS® LEVEL 1
Tirsdager kl. 18:00-19:15
Instruktør er Jorunn Sjølli
For deg som er nysgjerring på ATS® eller som har lyst til å repetere det grunnleggende. Dansing i gruppe står i fokus fra første stund. Her får du American Tribal Style® bellydance slik den ble utviklet av FatChanceBellyDance®.

ATS® LEVEL 2
Tirsdager kl. 19:15-20:30
Instruktør er Jorunn Sjølli
Utvid ATS® vokabularet og lær å sette sammen dansekombinasjoner. Lær et nytt trinn hver uke, og utfordre deg selv med duo-, trio- og kvartettkombinasjoner. Her får du American Tribal Style® bellydance slik den ble utviklet av FatChanceBellyDance.

ONSDAGSKURS STARTER 11. JANUAR

TRIBAL FUSION LEVEL 1
Onsdager kl. 18:00-19:15
Instruktør er Miriam Embla
Velkommen til nybegynnerkurs i tribal fusion! Denne elegante og raffinerte magedansstilen vil øke din kroppsbeherskelse mens du har det gøy.  Vi lærer flere grunnleggende isolerte bevegelser av skuldre, brystkasse, mage og hofter som så blir satt sammen til en kort kombinasjon i tribal fusion stil.

TRIBAL FUSION NIVÅ 2 – TEKNIKK OG KOMBINASJONER
Onsdager kl. 19:15-20:30
Instruktør er Miriam Embla
Utvikle din tribal fusion dans med teknikk og kombinasjoner på litt øvet-nivå! Vi raffinerer og bygger videre på de isolerte bevegelsene av skuldre, brystkasse, mage og hofter og setter dem sammen til en korte kombinasjoner.

Vi håper alle har hatt en strålende juleferieferie og er klare til å danse igjen. Velkommen på ukeskurs i Amercian Tribal Style magedans og Tribal Fusion magedans hos OTBS!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s