Aurora

Aurora har danset orientalsk dans siden 2002. Hun jobber både med tradisjonell musikk og stilarter, og moderne tolkninger der det orientalske bevegelsesspråket benyttes til ulike musikksjangere eller blandes med andre dansestiler.

Learn about bellydance →

I tillegg til orientalsk dans har hun erfaring fra moderne dans, jazz og ballett. Hun har tidligere jobbet med teater og film, og ser på dansen som en likeverdig kunstart, et språk og en form for personlig uttrykk. Dansen skal være frigjørende! Hun ønsker å legge vekt på det lekne og ekspressive, samt gleden ved bevegelse og å “eie” egen kropp. Aurora underviser gjerne både barn og voksne. Som pedagog er hun opptatt av danseglede, balansert trening, og at man skal ha det gøy samtidig som man lærer og mestrer. I tillegg til dansen underviser hun i kunst og håndverk, og har i mange år jobbet ved diverse museer og gallerier som kunstformidler.

Aurora holds weekly Bellydance classes at Oslo Tribal Bellydance School. For inquiries, please send an email to aurora@otbs.no.

Aurora var den første norske danseren uteksaminert fra det 2-årige CATT- programmet I Berlin (2010). Dette er en instruktør- og danseutdanning spesielt for orientalske dansere. Den tilbys av Beata & Horacio Cifuentes, verdenskjente dansepionerer innen denne sjangeren de siste 30 årene. Siden våren 2010 har hun også deltatt i deres internasjonale dansekompani fram til hun gikk ut i fødselspermisjon. Hun har også vært elev hos en lang rekke dansere, både nasjonale og internasjonale opp gjennom årene, og fortsetter å ta klasser så ofte hun kan for egen utvikling.

Aurora