Sverdkoreografi

Sverdkoreografi til I Cash Radii av Pentaphobe
Søndag 4. mars kl. 11:00-13:30

I denne koreografien bruker vi et sverd som en viktig del av uttrykket. Kom og opplev hvor spennende og virkningsfullt dette er. Koreografien passer like fint for solodansere som til gruppedans.

Instruktør: Jorunn Sjølli, FatChanceBellyDance® Sister Studio siden 2009
Pris: 400,-
Hvor: Studio 2 hos NSKI, Møllergata 9, Oslo
Spørsmål/bindende påmelding: jorunn@otbs.no (NB! Påmeldings- og betalingsfrist er senest en uke før kurs, begrenset antall plasser)
Nivå: Du må ha danset enten magedans, ATS eller Tribal Fusion tidligere

Sverd er tøffeste rekvisitten av dem alle. Vi skal jobbe med tygde, seighet og ikke minst riktig arm- og skulderplassering for å åpne overkroppen og få en rank og sterk danseholdning som er vakker å se på.

For dere som har tatt dette kurset tidligere og trenger enn oppfriskning, så er dere hjertelig velkommen til å delta på siste halvdel av kurset kl. 12:30-14:00 (pris kr. 230,-) hvor vi i tillegg til koreografien tar for oss fingercymbaler sammen med sverd.

Ta med: Et balansert dansesverd og et tørkle til å ha på hodet (og gjerne en skulderpute eller sokk til å ha under tørklet), samt fingercymbaler.

For de som ønsker å investere i et dansesverd, vil det bli mulig å kjøpe et profesjonelt sverd til kr. 800,-, se eksempel nedenfor. Det er også mulig å bestille fingercymbaler til kr. 300,-. Se forøvrig Til salgs-siden

Hjertelig velkommen!